اخبار اورژانس 115

پوشش امداد زمینی و هوایی مراسم سنتی – مذهبی قالیشویان

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه، از پوشش امداد زمینی و هوایی مراسم سنتی – مذهبی قالیشویان در تاریخ های 9 و 16 مهرماه سال جاری خبر داد.

دکتر سید محمد حسین مکی اظهار داشت: مراسم ملی مذهبی قالیشویان با تمهیدات اتخاذ شده با حضور کدهای عملیاتی اورژانس در جاده های مواصلاتی شهرستان و مشهد اردهال با استفاده از خدمات کارشناسان فوریت های پزشکی و بهره برداری از آمبولانس ها، اتوبوس آمبولانس و موتورلانس به نحوه مطلوب صورت پذیرفت و تا ساعاتی از شب خدمات ویژه مراسم به هموطنان و همشهریان ارائه گردید.

وی، همچنین از هماهنگی و همکاری مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان قم در اعزام و استقرار بالگرد امدادی اورژانس در منطقه مشهد اردهال در زمان مراسم در هر دو هفته جهت پوشش حوادث ویژه خبر داد و از همکاری این مرکز تشکر و قدردانی به عمل آورد.

دکتر مکی، نیز به آمادگی و همکاری مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اراک و استقرار اتوبوس آمبولانس آن مرکز در پایگاه مجاور استانی و همجوار مشهد اردهال در روزهای برگزاری این مراسم جهت پوشش حوادث احتمالی ویژه اشاره و از همکاری آن مرکز نیز تشکر کرد.

وی، در پایان با اعلام اینکه در دو هفته گذشته نزدیک به پنجاه نفر از نیروهای فوریت های پزشکی مستقیماً  با استقرار در مشهد اردهال و نیز در حاشیه جاده ها، مراسم های مذکور را پوشش عملیاتی داده اند از خدمات تمامی پرسنل سخت کوش فوریتهای پزشکی تشکر و قدردانی نمود.

این گزارش حاکیست: دانشگاه علوم پزشکی کاشان ارائه خدمات بهداشتی درمانی مراسم قالیشویان را برعهده داشته است.

آیین سنتی مذهبی قالیشویان به عنوان تنها مراسم مذهبی کشور که زمان برگزاری آن به صورت شمسی محاسبه می‌شود، تکرار نمادین مراسم تشییع پیکر امامزاده سلطانعلی ابن محمد باقر (ع) توسط مردم فین کاشان در یک‌هزار و 314 سال قبل است.

مشهد اردهال در 45 کیلومتری جنوب غربی کاشان واقع است.

ساعت : 13:33 -  روز  : دو شنبه  - 19 /  7 / 1395 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :288