اخبار اورژانس 115

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کاشان عنوان کرد:

ارائه خدمات اورژانس کاشان در مرز آبادان شلمچه به زائران اربعین

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کاشان از ارائه خدمات امدادی درمانی اورژانس منطقه کاشان در مرز آبادان شلمچه به زائران اربعین حسینی خبر داد.

دکتر سید محمد حسین مکی با اشاره به اعزام کادر پزشکی و درمانی دانشگاه علوم‌پزشکی کاشان به مناطق مرزی در راستای خدمات رسانی به زائران حسینی روز شنبه مورخ 22/8/95 گفت:امسال هم بر حسب درخواست وزارت بهداشت، ماموریتی بر مبنای پوشش قسمتی از راهپیمایی عظیم زایران اباعبدالله در مرز شلمچه  به دانشگاه علوم‌پزشکی کاشان و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی این شهرستان محول شد.

وی افزود: پوشش بخشی از منطقه مرزی شلمچه به عهده کادر پزشکی اورژانس کاشان می باشد که  مقرر است صبح روز یکشنبه در منطقه مورد نظر شروع به انجام وظیفه کنند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کاشان تصریح کرد: این تیم اعزامی در قالب دو دستگاه آمبولانس با 4 کارشناس فوریت های پزشکی و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس با همراهی دو راننده مجرب و 3 کارشناش خبره فوریت های پزشکی و تجهیزات کامل درمانی حفاظتی است.

دکتر مکی ادامه داد: اتوبوس آمبولانس مجهز به 11 تخت بستری، یک تخت جراحی سرپایی، دستگاه الکتروشوک، تنفس مصنوعی، ست زایمان و تجهیزات حفاظت فردی به همراه دارو و تجهیزات درمان اولیه و  فوریتی جهت پوشش خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی برای یکصد نفر را در آن واحد دارد.

ساعت : 13:33 -  روز  : دو شنبه  - 24 /  8 / 1395 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :1053