اخبار اورژانس 115

آغاز کار رسمی پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی روستایی حسنارود

افتتاح و آغاز کار رسمی پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی روستایی حسنارود با حضور فرماندار محترم شهرستان ، مسول مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی  و معاونت محترم بهداشتی دانشگاه و دیگر مسئولین گرامی ساعتی پیش انجام شد.

این پابگاه با استقرار در مرکز جامع خدمات سلامت روستای حسنارود و با هماهنگی عملیاتی مرکز اورژانس شهرستان ، به جمعیت روستایی منطقه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی را ارائه خواهد نمود و در مواقع مورد نیاز بعنوان یک پایگاه اورژانس در مدیریت بحران در حوادث ویژه به مردم خدمت خواهد رساند .
هزینه های راه اندازی و جاری پرسنلی این مرکز از محل طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت تامین گردیده و تامین آمبولانس ، هزینه های تجهیزات و داروهای مصرفی و خدمات پشتیبانی آمبولانس از اعتبارات اورژانس و معاونت درمان دانشگاه تامین گردیده و در ادامه خواهد گردید .
این خدمت یکی از بهترین خدمات دولت تدبیر و امید برای اهالی روستاهها و مردم محروم منطقه در افزایش خدمات سلامت و امید به زندگی میباشد.

ساعت : 14:54 -  روز  : سه شنبه  - 19 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :192