اخبار اورژانس 115

افزایس 50 درصدی آمار تصادفات جاده ای اورژانس کاشان از شروع طرح نوروزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته

دکتر سید محمد حسین مکی گفتند: تعداد ماموریتهای همکاران سختکوش اورژانس جاده ای مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در 10 روز اول طرح نوروزی (25 اسفند 95 لغایت 5 فروردین 96) نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان پنجاه درصد افزایش را نشان میدهد و مصدومین درمان و منتقل شده به مراکز درمانی دانشگاه از این حوادث 61 درصد افزایش یافته اند و متاسفانه 5 نفر از هموطنان عزیزمان در حوادث فوق به جهت شدت حادثه جان خود را در همان لحظات اولیه (در صحنه تصادف) از دست داده اند.

مسئول مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کاشان افزودند: در این مدت ماموریتهای کد های عملیاتی اورژانس در سطح شهرستان کاشان و آران و بیدگل 23 در صد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته و مصدومین تحت درمان و انتقال به مراکز درمانی نیز 42 درصد افزایش داشته اند.

دکتر مکی در ادامه گفتند: ضرورت توجه به آمادگی وسیله نقلیه برای سفر، استراحت مقتضی قبل و حین سفر، رعایت اصول و قواعد رانندگی ایمن و ...جهت رانندگی همراه با سلامت جسم و جان توصیه اورژانس به تمام هموطنان گرامی میباشد.

ساعت : 13:40 -  روز  : شنبه  - 5 /  1 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :323