اخبار اورژانس 115

راهپیمایی روز جهانی قدس در منطقه کاشان تحت پوشش خدمات اورژانس

مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ، راهپیمایی روز جهانی قدس در منطقه کاشان را تحت پوشش خدمات اورژانس قرار می دهند.

دکتر سید محمد حسین مکی مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی دانشگاه اعلام کرد که : اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه با بیست دستگاه آمبولانس ، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک دستگاه موتورلانس و همراهی پنجاه نفر از سختکوشان فوریتهای پزشکی ، منطقه جغرافیایی تحت نظر بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان (شهرستان های کاشان و آران وبیدگل ) را از جهت خدمات فوریتهای پزشکی مورد نیاز راهپیمایان عزیز روزه دار ; تحت پوشش قرار خواهد داد.

همچنین واحد های هدایت عملیات بحران و EOC اورژانس با حضور کارشناسان در مرکز و همکاری اورژانس بیمارستان شرایط خاص را پوشش درمانی خواهند داد.

ساعت : 17:30 -  روز  : پنج شنبه  - 1 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :183