اخبار اورژانس 115

مراسم تکریم و معارفه سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با حضور سرپرست دانشگاه و جمعی از مسئولین دانشگاه و شهرستان، مدیران و کارکنان روز یکشنبه مورخ 1/4/96 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

دکتر ابراهیم کوچکی، این مرکز را از حوزه های حساس در تمام شبانه روز دانست و گفت: متوسط حضور بر سر بالین بیمار در شهر 6 دقیقه و 20 ثانیه و جاده 8 دقیقه و 20 ثانیه است.

وی، مرکز مدیریت حوادث و  فوریت های پزشکی خط مقدم حوزه درمان عنوان کرد و افزود: در تمامی مراسم های ملی و مذهبی همیشه آماده باش هستند.

رئیس دانشگاه در ادامه، از خدمات دکتر سید محمد حسین مکی در طول دوران تصدی تشکر و در مسئولیت جدید برای ایشان آرزوی موفقیت کرد و برای دکتر  حسین ریاحی آرزوی موفقیت در مسئولیت جدید نمود.

معاون درمان دانشگاه نیز در این نشست، ارتقای کمی و کیفی خدمات این حوزه را یکی از راهبرد های آینده برای این مرکز عنوان کرد و اظهار داشت: با یاری و همدلی دوستان به این اهداف دسترسی پیدا خواهیم کرد.

دکتر محمد حاجی جعفری، متوسط رسیدن بر سر بالین بیمار را  9 دقیقه و 6 دقیقه اعلام کرد که از متوسط کشوری در  وضعیت بهتری قرار داریم.

این گزارش حاکیست: در این مراسم مسئولین جدید و قدیم مرکز مدیریت حوادث و  فوریت های پزشکی دانشگاه نیز به بیان سخنانی پرداختند.

شایان ذکر است در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدایایی از سوی رئیس  دانشگاه و مسئولین واحدهای مختلف از تلاش های دکتر سید محمد حسین مکی به عنوان مدیر سابق مرکز مدیریت حوادث و  فوریت های پزشکی دانشگاه تقدیر و تجلیل به عمل آمد و نیز حکم انتصاب دکتر حسین ریاحی قرائت شد.

ساعت : 10:15 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :162