اخبار اورژانس 115

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز فوریت های پزشکی و اورژانس

رئیس دانشگاه، در پیامی 26 شهریورماه روز فوریت های پزشکی و اورژانس را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش وب دا،متن پیام دکتر کوچکی به شرح ذیل است:

همکاران گرانقدر فوریت های پزشکی و اورژانس 115

فرصت خدمت به بیماران و نجات جان آنان فرصتی است مغتنم که پروردگار متعال نصیب بندگان برگزیده خود می نماید و شما این فرصت را بدست آورده اید.

تلاش صادقانه، عشق ورزی به انسان ها و بهره مندی از علم و مهارت از سرمایه های ارزشمند یک تکنسین اورژانس است.

اینجانب فرارسیدن بیست و ششم شهریور روز ملی فوریت های پزشکی را به همکاران همیشه بیدار فوریت ها تبریک و تهنیت می گویم و از خدای مهربان برای همگان سلامتی و توفیق خدمت به هم نوعان نیازمند را خواهانم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه

ساعت : 11:36 -  روز  : سه شنبه  - 28 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :88