اخبار اورژانس 115

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز فوریت های پزشکی و اورژانس

معاون درمان، در پیامی 26 شهریورماه روز فوریت های پزشکی و اورژانس را به پرسنل فوریت ها تبریک گفت. متن پیام دکتر حاجی جعفری به شرح ذیل است:

پرسنل تلاشگر ودلسوز فوریت های پزشکی و اورژانس 115، فعالیت بدون وقفه شما در طول شبانه روز ، گرما و سرما و شرایط سخت، باعث ایجاد آرامش در میان شهروندان و جامعه می شود که این خود کاری بزرگ و قابل تحسین است.

دکتر حاجی جعفری ضمن برشمردن حرفه سخت و طاقت فرسای فوریتهای پزشکی به عنوان فعالیتی جهادگرانه در عرصه سلامت، از پرسنل 115 به عنوان جهادگران بی منت خط مقدم حوزه سلامت نام برد که آگاهانه و شجاعانه وارد میدان پرمشقت امداد و نجات شده اند و در این راه حتی از بذل جان خویش دریغ نکرده اند.

وی در ادامه برای تمامی کارکنان زحمتکش فوریتهای پزشکی سراسر کشور، آرزوی موفقیت و پیروزی نمود و از خداوند متعال برای ادامه این مسیر، سلامتی و تندرستی آنان را خواستار شد
وی همچنین افزود: درواقع هر روزی که انسانی و شهروندی به دستان توانمند شما امدادگران 115 و دیگر نهادهای امدادی تلاشگر، از مرگ نجات می یابد؛ آن روز، روز فوریتهای پزشکی و روز امداد و نجات است.

ساعت : 12:39 -  روز  : سه شنبه  - 28 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :40