حضرت علی علیه السلام: الْقَنَاعَهُ مَالٌ لاَ یَنْفَدُ. قناعت ثروتى است که پایان نمى پذیرد

5:38:57 AM 1396 / 07 / 04
 
جستجو برای:   جستجو در:  
موارد يافته شده : 175 - صفحه 13 از 18   ::: صفحه جاری :   1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7  -  8  -  9  -  10  -  11  -  12  -  13  -  14  -  15  -  16  -  17  -  18

 

با درود به شما و سپاس فراوان از حسن توجه به لیست های موجود در سایت، تمام موارد اصلاح گردید. شاد باشید


1391 / 12 / 03 

 

با سلام و احترام همانطور که در متن استاندارد آمده است فرم مربوطه برای کل کارکنان است ولی بهتر است ارزیابان محترم در زمان انتخاب نمونه ها با توجه به اولویت ها، نمونه ها را انتخاب نمایند. موفق باشید


1391 / 12 / 03 

 

با سلام و احترام در مورد اول لازم نیست برای تمام بیماران هر سه فرم پر شود و فقط باید ارزیابی تغذیه ای انجام شده و برحسب نیاز در خصوص دو فرم دیگر عمل شود. در مورد دوم هم، مواردی را که فرمودید با دفتر تغذیه وزارتخانه در میان می گذاریم تا نظر بدهند. در مورد سوم هم هر جا که طبق استاندارد ارزیابی خواسته شده، باید انجام گردد و همانطور که گفتم در صورت نیاز فرم های دوم و سوم پر می شوند. موفق باشید


1391 / 12 / 03 

 

با عرض سلام و احترام شامل کارکنان واحد تغذیه و آشپزخانه می شود که طبعا نمی توانند یک نفر باشند و باید برنامه و مستندات مربوطه را داشته باشند. موفق باشید


1391 / 12 / 03 

 

با سلام و احترام اگر آشپزخانه و واحد تغذیه در درون بیمارستان است ولی به بخش خصوصی واگذار شده، باید تمامی سنجه ها را رعایت نماید. بنابراین مثل یک واحد تغذیه معمولی آن را بررسی فرموده و امتیاز دهید.اما اگر بیمارستان آشپزخانه نداشته باشد و مثلا از یک بیمارستان دیگر یا محلی از خارج بیمارستان غذا بیاورد که این قابل قبول نیست و قبلا در سوالات پاسخ داده شده است. با تشکر


1391 / 12 / 03 

 

با سلام و احترام در این بیمارستان ها، قسمت های مربوط به آشپزخانه صفر داده می شود ولی قسمت هایی که مربوط به کارشناس تغذیه است مثل ارزیابی وضعیت تغذیه بیمار، اگر انجام می شود امتیاز مربوطه را می گیرد. موفق باشید


1391 / 12 / 03 

 

با سلام و احترام در قسمت کودکان همین که بر اساس برگه شرح حال و معاینه بالینی وضعیت تغذیه کودک بررسی شده باشد، کافی است و فرم خاصی لازم نیست. موفق باشید


1391 / 12 / 03 

 

با سلام سازمان مدیریت بهداشت و ایمنی شغلی OSHA (Occupational safety&Health Administration یکی از سازمان های مرجع در سلامت شغلی و بهداشت حرفه ای می باشد که استانداردها و توصیه های آن در همه دنیا پذیرفته شده است و از سوی اداره خدمات بهداشت حرفه ای و مشاغل خاص مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت نیز به عنوان سازمان مرجع شناخته می شود. آخرین نسخه توصیه های این سازمان در سال 2007 انتشار یافته از طریق آدرس زیر به نسخه اصلی آن دسترسی خواهید داشت و برای اطلاعات بیشتر با کارشناس بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه خود یا اداره خدمان بهداشت حرفه ای وزارت بهداشت تماس بگیرید.
http://www.osha.gov/SLTC/etools/hospital/central/central.html

 


1391 / 12 / 03 

 

با سلام و احترام از تذکر درست شما ممنونم. غ-ق-ا اضافه شد. موفق باشید


1391 / 12 / 03 

  ارسال سوال:

نام:


ایمیل:
   

سوال:
 

   
جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر