مانور سراسری "ایمنی در زلزله" در کاشان برگزار شد

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، از برگزاری مانور سراسری "ایمنی در زلزله" در کاشان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر حسین ریاحی گفت: این مانور سراسری به صورت نمادین در هنرستان دخترانه ربیعی روز چهارشنبه هفتم آذرماه برگزار شد.

وی افزود: این مانور با هدف آشنایی دانش‌آموزان با مخاطرات زلزله و راه‌های عملی مقابله با آن برگزار گردید.

دکتر ریاحی، با اشاره به اینکه اورژانس پیش‌بیمارستانی کاشان نیز با ظرفیت ۸ نفر تکنسین و ۴دستگاه خودروی آمبولانس در این مانور شرکت کرد، تصریح کرد: دانش آموزان داوطلب فوریت های پزشکی، مصدوم‌ نماها را پس از نجات از سوی داوطلبین آتش‌نشانی و هلال‌احمر و تریاژ اولیه، به چادرهای تریاژ ثانویه منتقل و آماده اعزام توسط آمبولانس به بیمارستان نمودند.

لازم به ذکر است: جمعی از مقامات حوزه بحران شهرستان و مسئولان ادارات آموزش و پرورش، آتش‌نشانی، هلال احمر و نیروی انتظامی نیز در این مراسم حضور داشتند.

ساعت : 13:8 -  روز  : پنج شنبه  - 8 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :25