همزمان با سراسر کشور:

آغاز ثبت ملی اطلاعات پرستاران و گروه های وابسته در کاشان

معاون درمان دانشگاه، از "ثبت ملی اطلاعات پرستاران و گروه های وابسته " در کاشان همزمان با سراسر کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر محمد حاجی جعفری گفت: ثبت نام پرستاران و گروه های وابسته شامل رشته های اتاق عمل، هوشبری، بهیار، کمک پرستار، کمک بهیار و فوریت های پزشکی داخل و خارج کشور در این طرح در یک فرصت دو ماهه و تا پایان دی ماه انجام خواهد شد.

وی افزود: مشمولین افراد شاغل، بازنشسته، بیکار و منتظر در لیست طرح نیروی انسانی می توانند با مراجعه به سامانهrn.behdasht.gov.irنسبت به ثبت اطلاعات و دریافت کد رهگیری اقدام کنند.

معان درمان دانشگاه تصریح کرد: این کد به عنوان ثبت موقت اطلاعات در سامانه ثبت ملی پرستاران و گروه های وابسته مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی، ضمن تاکید بر لزوم ثبت نام به موقع همکاران پرستار و گروه های وابسته اظهار داشت: اطلاعات حاصل از این ثبت نام اعتبار سنجی شده و آمارها به منظور برنامه ریزی های شغلی گروه پرستاری مورد استفاده قرار می گیرد.

ساعت : 8:49 -  روز  : یکشنبه  - 11 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :58