از پرستاران نمونه دانشگاه تقدیر شد

اعضا هیئت رئیسه دانشگاه به مناسبت میلاد فرخنده حضرت زینب (س) و روز پرستار یکشنبه 23/10/97 در جلسه هیات رئیسه از پرستاران نمونه تقدیر کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور ببین الملل دانشگاه، دکتر کوچکی ضمن تبریک این روز به پرستاران برگزیده به ارائه شاخص های استاندارد کادر پرستاری در کاشان و مقایسه با وضعیت استاندارد کشوری پرداخت و برای جذب نیروی انسانی در آینده ابراز امیدواری کرد.

همچنین در این جلسه از 30 نفر از پرستاران شاغل در مراکز بهداشتی، درمانی و مرکز فوریت های115 تحت پوشش دانشگاه در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل تقدیر به عمل آمد.

ساعت : 14:16 -  روز  : یکشنبه  - 23 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :219