در آستانه چهلیمن سالگرد انقلاب اسلامی:

کلینیک ویژه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی کاشان افتتاح شد

با حضور سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کلینیک ویژه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در آستانه چهلیمن سالگرد انقلاب اسلامی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این راستا گفت: این کلینیک در فضایی به مساحت زیربنای 8500 متر مربع (3500 مترمربع کلینیک و 5000 متر مربع پاراکلینیک) و با هزینه بالغ بر 125 میلیارد ریال از محل اعتبارات طرح تحول سلامت و دانشگاه به بهره برداری رسید.

دکتر محمد حاجی جعفری افزود: این کلینیک دارای حدود 40 کلینیک تخصصی و فوق تخصصی می باشد و آمادگی ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی، سرپایی، مرکز دیابت و پاراکلینیک نظیر آزمایشگاه و توانبخشی در رشته های مختلف را دارد و می تواند روزانه خدمات سرپایی به بیش از 2000 نفر بیمار ارائه دهد.

دکتر حاجی جعفری، در ادامه با اشاره به آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن گفت: ارتقای خدمات و شاخص های بهداشتی و درمانی از مهم ترین دستاوردهای انقلاب بوده است.

ساعت : 11:42 -  روز  : شنبه  - 13 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :158