انتقال مرکز دیابت سطح 2 از بیمارستان متینی به کلینیک ویژه

معاون درمان دانشگاه از جابه جایی مرکز دیابت سطح 2 از بیمارستان متینی به کلینیک ویژه تخصصی دانشگاه خبر داد
دکتر محمد حاجی جعفری افزود هدف از ارائه خدمات تخصصی به بیماران دیابتی در مراکز سطح 2 ، تامین کیفیت مراقبت مطلوب به بیماران دیابتی تحت پوشش برنامه جامع کشوری به منظور پیشگیری از بروز عوارض و معلولیت ها از طریق پیگیری و مراقبت مستمر می باشد .
معاون درمان خاطر نشان کرد بیماران دیابتی تحت پوشش این مرکز از طریق پرونده ارجاع از مراکز جامع سلامت شهرستان به این مرکز مراجعه خواهند نمود.
عضوهیات علمی دانشگاه یادآور شد همشهریان عزیز می توانند همه روزه به منظور دریافت خدمات تخصصی صبح ها به کلینیک ویژه دانشگاه واقع در خیابان اباذر ، روبروی شهرد اری ، جنب بیمارستان اخوان مراجعه نمایند همچنین همه روزه از ساعت 12 ظهر از طریق تماس با تلفن 091622990750 جهت رزرو نوبت پزشکان متخصص برای ویزیت روز بعد اقدام نمایند .

ساعت : 13:22 -  روز  : شنبه  - 13 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :192