جلسه هماهنگی شورای پرستاری درمعاونت درمان دانشگاه برگزارشد

جلسه هماهنگی شورای پرستاری درمعاونت درمان دانشگاه با حضور معاون درمان ، مدیر خدمات پرستاری دانشگاه ، سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی ،نماینده معاونت توسعه دانشگاه ، رئیس هیات مدیره نظام پرستاری و نمایندگان پرستاری بیمارستان های خصوصی برگزارشد.

در این نشست بررسی مشکلات بیمارستان های خصوصی، ایجاد فرصت وتسهیلات جهت حضور پرسنل شاغل دربخش های خصوصی دردوره های آموزش تخصصی وبازآموزی دانشگاهی وهمچنین مشارکت مدیران پرستاری بیمارستان های خصوصی دربرنامه های مدیریت پرستاری دانشگاه انجام شد.

همچنین کلیه شاخص های مراقبت پرستاری ، تحلیل نقاط قوت وضعف وارائه راهکار درراستای بهبود کیفیت مراقبت های پرستاری مورد بررسی و بحث و تبادل نظر قرار گرفت .

ساعت : 11:3 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :134