شروع کمپین ملی فشارخون مورخ تاریخ 17/3/98 در حوزه درمان دانشگاه

معصومه حمزه ای بیان نمود :کمپین پایش ملی فشارخون از 17خرداد ماه لغایت 15 تیر ماه 98 در حوزه درمان دانشگاه در 24 پایگاه ثابت مشتمل بر بیمارستان های دولتی ، خصوصی ، مراکز مامایی خصوصی ، کلینیک های دانشگاهی ، سپاه ، فرهنگیان و درمانگاه های تامین اجتماعی با هدف ترغیب مردم به بررسی سلامت خود ،خودمراقبتی و ارتقای سواد سلامت آغاز خواهد شد .
مدیر پرستاری دانشگاه اذعان داشت اجرای کمپین کنترل فشار خون با کمک و حضور فعال حدود 2000 نفر پرستار داوطلب در پایگاه های فوق الذکر و 70 نفر از دانشجویان گروه پرستاری در 2160 شیفت کاری به انجام خواهد رسید .
وی افزود به منظور دستیابی به این مهم بالغ بر 4 کمیته اجرایی با مدیران پرستاری بیمارستان های دولتی و خصوصی ، تامین اجتماعی ، 2 جلسه شورای پرستاری دانشگاه، کلاس های آموزشی برای دانشجویان پرستاری داوطلب حضور در اجرای برنامه در ستاد دانشگاه و درمان برگزار شده است .گفتنی است هماهنگی و برنامه ریزی کلاس های آموزشی جهت کاربران در 6 گروه بندی با هدف برگزاری بهینه طرح فوق صورت پذیرفته است .
مدیر پرستاری دانشگاه مشارکت و اهمیت مردم جهت پایش و پیگیری مستمر فشار خون با هدف غربالگری ، شناسایی ، تشخیص به موقع و درمان موثر ، حمایتهای بین بخشی و نقش سازمانها و ارگانها در تحقق یافتن اهداف این طرح را بسیاربا اهمیت عنوان نمود.

ساعت : 11:36 -  روز  : دو شنبه  - 13 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :92