پیام تبریک معاون درمان به مناسبت روز پزشک

معاون درمان دانشگاه طی پیامی روز پزشک را به جامعه پزشکی ، اساتید، اعضای هیات علمی و پزشکان شاغل در دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام دکترمحمد حاجی جعفری بدین شرح است:
یکم شهریورماه ، زادروز دانشمند بزرگ وطبیب برجسته و نامدار ایرانی ابوعلی سینا فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت وجایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکان کشور است تاتلاشهای ارزنده آنها که به واسطه مهارت، دانش ، ایثار و اخلاص ، همواره نویدبخش حیات و سلامت مردم است مورد تقدیر و تکریم قرار گیرد.
اینجانب روز پزشک را به جامعه پزشکی به ویژه پزشکان شاغل در دانشگاه تبریک عرض می نمایم و امیدوارم در سایه ایزد منان، همواره هدف عالی شفابخشی را که فطرت آشنای تمامی انسان هاست، سرلوحه تلاش بی وقفه خود قرار دهند.

ساعت : 12:45 -  روز  : چهار شنبه  - 30 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :71