کنفرانس آموزشی سنجه های اعتبار بخشی ایمنی بیمار و کنترل عفونت در سالن اجتماعات بیمارستان نقوی برگزار شد

کنفرانس آموزشی سنجه های اعتبار بخشی ایمنی بیمار و کنترل عفونت روز دوشنبه مورخ 4/6/1398 از ساعت 8 الی 15 در سالن اجتماعات بیمارستان نقوی برگزار شد.
این کنفرانس با حضور مدیران بیمارستان ها، مترون،کارشناسان بهبود کیفیت،کنترل عفونت و ایمنی بیمار از بیمارستان های تحت پوشش شهرستان های کاشان و آران وبیدگل و نیز سرکار خانم چراغی مسئول اداره اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان مدرس تشکیل شد.
از اهم موضوعات جلسه :
- استاندارد های اعتبار بخشی کنترل عفونت و استرلیزاسیون اعتبار بخشی ایمنی بیمار و طب انتقال خون بود.

ساعت : 12:44 -  روز  : شنبه  - 9 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :81