معاون درمان دانشگاه در پیامی روز فوریت های پزشکی را تبریک گفت

متن پیام به شرح ذیل است

با سلام و احترام

فرا رسیدن 26 شهریور ماه، روز فوریتهای پزشکی فرصتی است تا قدردانی نماییم از عزیزانی که در پایگاههای اورژانس 115 به صورت شبانه روز در حال خدمتی صادقانه به هم استانی ها و مردم سرزمینمان می باشند.
بی شک، شما پرسنل تلاشگر و دلسوز فوریت های پزشکی ( اورژانس 115)، که در پایگاههای شهری و روستایی اورژانس، واحد دیسپچ، ستاد هدایت، EOC و... با فعالیت بدون وقفه در طول شبانه روز، در گرما و سرما و شرایط سخت، باعث ایجاد آرامش در میان شهروندان و جامعه می شوید، جهادگران بی منت خط مقدم حوزه سلامت می باشید.
وی در ادامه برای تمامی کارکنان زحمتکش فوریتهای پزشکی سراسر کشور، آرزوی موفقیت و پیروزی نمود و از خداوند متعال برای ادامه این مسیر، سلامتی و تندرستی آنان را خواستار شد و افزود: درواقع هر روزی که انسانی و شهروندی به دستان توانمند شما امدادگران 115 و دیگر نهادهای امدادی تلاشگر، از مرگ نجات می یابد؛ آن روز، روز فوریتهای پزشکی و روز امداد و نجات است.

ساعت : 14:59 -  روز  : دو شنبه  - 25 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :139