اولین کارگروه حوادث وبلایا درحوزه پرستاری معاونت درمان تشکیل گردید

اولین کارگروه حوادث وبلایا درحوزه پرستاری معاونت درمان روز یکشنبه مورخ 7/7/98 باحضور معاون درمان ، مدیرپرستاری دانشگاه ،رئیس دانشکده پرستاری ومامایی ،رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری ،نماینده مرکز فوریت های پزشکی، مدیران پرستاری وکارشناسان حوادث وبلایای بیمارستان های دولتی وخصوصی تشکیل گردید.

دراین جلسه در خصوص اجرایی نمودن کتاب" تریاژ بیمارستانی دربلایا وحوادث با مصدومین انبوه " وانجام تریاژ با دستورالعمل جدیدکشوری بررسی وتبادل نظر انجام و پس از بحث و بررسی مواردگوناگون، درزمینه تدوین دوره آموزشی "استارت" برای پرستاران تریاژ ، نحوه تامین کارت جدید تریاژ وهمکاری پژوهشی دانشکده پرستاری و ....تصمیم گیری انجام شد.

ساعت : 14:5 -  روز  : یکشنبه  - 7 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :180