کمیته هم اندیشی به مناسبت بزرگداشت هفته پرستار درمعاونت درمان با حضور مدیرو مترون بیمارستان ها برگزارگردید

کمیته هم اندیشی به مناسبت بزرگداشت هفته پرستار درمعاونت درمان با حضور معاون درمان ، اعضای نظام پرستاری مدیران ومترون های بیمارستان ها ی تابعه دانشگاه روزیکشنبه اول دیماه 98 با محوریت موضوع "هماهنگی گرامیداشت روز پرستار" در معاونت درمان برگزار شد.
در این نشست معاون درمان دستورالعمل برگزاری مراسم بزرگداشت روز ومقام پرستار درسال جاری را مطرح و نسبت به اجرایی نمودن آن متناسب با شرایط و پتانسیل های موجود تاکید نمودند .
همچنین مدیر پرستاری دانشگاه ، جزئیات دستورالعمل ابلاغی را مطرح و تصمیماتی با مشورت سایر مدعوین اتخاذ گردید .

ساعت : 15:4 -  روز  : یکشنبه  - 1 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :2161