پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز پرستار

دکتر محمد حاجی جعفری با صدور پیامی، فرارسیدن ولادت باسعادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:
پرستاران، منادیان انسانیت و کرامتند؛ آنگاه که جان های بیمار و دردمند را به نور ایمان و ایثار، حیاتی دیگر می بخشند ، به واقع جانی در کالبد جامعه می دمند و این جان برآمده از اعتقاد و باور راستین، عشق به خالق و عشق به مخلوق است که در کسوت شریف و مقدس"پرستار" جلوه گر می گردد.
شان و منزلت واقعی پرستار در یک روز از سال خلاصه نمی شود بلکه با تبلور حس انسان دوستی در هر لحظه و هر آنی به عنوان بنده ی صالح پروردگار، پرچمدار این رسالت خطیر انسانی است .
در آستانه ی ولادت باسعادت یگانه الگوی پرستاری حضرت زینب کبری(س) با عرض تبریک این روز فرخنده به همکاران گرامی، ضمن تشکر و قدردانی از تلاش های مجدانه و اهتمام سختکوشانه ی پرستاران عزیز، روز خجسته ی پرستار را به جامعه ی شریف پرستاری ، اساتید ، اعضای هیات علمی و پرستاران شاغل در دانشگاه شادباش می گویم .
از درگاه خداوند بزرگ، سلامتی و بهروزی این ایثارگران صدیق حوزه بهداشت، درمان، آموزش، پژوهش و مدیریت را خواهانم.

ساعت : 9:18 -  روز  : دو شنبه  - 9 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1772