معاون درمان دانشگاه با صدور پیامی، شهادت پر افتخار سردار حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت

دکتر محمد حاجی جعفری در پیامی شهادت سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی و یاران با وفایش را تبریک و تسلیت گفت
متن پیام بدین شرح است
. بسم الله الرحمن الرحیم
“مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدیلا”
"از مومنان مردانی هستند که به پیمانی که با خدا بسته بودند وفا کردند بعضی بر سرپیمان خویش جان باختند و بعضی چشم به راهند و هیچ پیمان خود دگرگون نکرده اند."
سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده مقتدر نیروی قدس سپاه پاسداران و سرباز جان بر کف اسلام ،بزرگ‌مردی که به تعبیر مقام معظم رهبری شهید زنده بود و از این پس در قلب تمام ایرانیان زنده و جاودانه خواهد ماند. سردار رشید مقاومت، سال‌ها عمر خود را در راه عزت و سربلندی امت اسلام و استقلال ملت‌های مظلوم گذاشت و الحق که او را باید سردار دلها نامید که امروز دشمن بخاطر ترس از جایگاهش در قلوب مومنین و ملت‌های ستمدیده و آزاده دنیا به ترور او اقدام کرده است.اینجانب شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را به حضور حضرت ولی عصر(عج) و نایب بر حقش رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای و خانواده آن فرمانده بزرگوار و ملت بزرگ ایران بالاخص خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تبریک و تسلیت عرض می نمائیم.

ساعت : 8:51 -  روز  : شنبه  - 14 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :73