جلسه آموزشی کارشناسان کنترل عفونت بیمارستان ها برگزارشد

جلسه آموزشی کارشناسان کنترل عفونت بیمارستان ها روز چهارشنبه 2/11/1398 با حضور کارشناسان کنترل عفونت بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه ، کارشناس کنترل عفونت بیمارستانی معاونت بهداشتی و کارشناس مسئول کنترل عفونت معاونت درمان در محل سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد .
در این جلسه پیرامون سامانه های کنترل عفونت و نظام مراقبت سندرمیک و نحوه تکمیل و چالش های آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت همچنین در خصوص احتیاطات استاندارد، ایزولاسیون ، بهداشت دست و... نیز مطالب ارائه گردید .
در پایان پیرامون مشکلات کارشناسان کنترل عفونت بیمارستانها ونیز سامانه های مذکور بحث و گفتگوشد .

ساعت : 14:25 -  روز  : چهار شنبه  - 2 /  11 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :137