پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز جهانی ماما

"ماماها پرتوان و پویا همراه و همگام برای سلامت زنان"
معاون درمان دانشگاه طی صدور پیامی فرا رسیدن روز جهانی ماما را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است :
روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یاد آوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت ملی و تجلیل و قدر دانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این گروه از همکاران و توجه به دیدگاه و انتظارات ایشان است .
جامعه مامایی به عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور به واسطه مهارت ، دانش، ایثار، اخلاص و معنویات خویش که همواره نوید بخش حیات ، نشاط و سلامت برای خانواده های ایرانی بوده و بویژه با توفیقات چشمگیر و خدمات ارزنده در جهت تامین سلامت مادر و کودک مایه مباهات نظام سلامت به شمار می آیند.
روز جهانی ماما را به شما تلاشگران جامعه مامایی که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارید تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
سرپرست معاونت درمان
دکترمحمد حاجی جعفری

ساعت : 12:14 -  روز  : دو شنبه  - 15 /  2 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :117