جلسه تودیع و معارفه مدیر اداره پرستاری دانشگاه انجام شد

جلسه تودیع و معارفه مدیر اداره پرستاری دانشگاه روز سه شنبه مورخ 20/3/99 با حضور معاون و مدیر درمان، مدیران داخلی و مدیران خدمات پرستاری بیمارستانهای دولتی و خصوصی و کارشناسان ستاد درمان برگزار شد.
در این جلسه معاون درمان ضمن تقدیر و تشکراز زحمات سرکار خانم حمزه ای در مدت تصدی ایشان به عنوان مدیر پرستاری ، جناب آقای ماشاالله زراعتی را به عنوان مسئول جدید پرستاری دانشگاه معرفی نموده و برای ایشان در زمینه پیاده سازی و اجرای استانداردهای کمی و کیفی پرستاری بر اساس دستورالعمل های ابلاغی و سایر وظایف محوله آرزوی توفیق روزافزون نمودند.
در پایان جلسه نیز با تقدیم لوح از خدمات شایسته سرکار خانم حمزه ای تقدیر به عمل آمد.

ساعت : 13:50 -  روز  : سه شنبه  - 20 /  3 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :417