جلسه هماهنگی واگذاری امور اداری و مالی درمانگاه گلابچی به معاونت درمان برگزار شد

جلسه هماهنگی واگذاری امور اداری و مالی درمانگاه گلابچی به معاونت درمان روز شنبه مورخ 7/4/1399 با حضور معاونت درمان ، مدیران اداری و مالی دانشگاه ، رئیس و مدیران اداری و مالی بیمارستان نقوی و رئیس ومدیر خدمات پرستاری مرکز درمانگاه گلابچی برگزار گردید.
در این جلسه در خصوص اجرای بند 1 مصوبات صورتجلسه مورخ 25/3/1399 هیات رئیسه دانشگاه مبنی بر واگذاری خدمات شبانه روزی درمانگاه شبانه روزی بعنوان واحد مستقل در ارائه خدمات درمانی سرپائی تحت نظارت معاونت درمان و انتقال اسناد اداری(پرسنلی) و مالی به معاونت درمان بحث و تبادل نظر گردید .

ساعت : 14:59 -  روز  : شنبه  - 7 /  4 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :84