نشست معاون درمان وزیر بهداشت با رئیس و مسئولین دانشگاه

نشست معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رئیس و مسئولین دانشگاه چهارشنبه مورخ 2/7/99 در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی برگزار شد.

دکتر قاسم جان بابایی در این نشست، ضمن ابراز خردسندی از ملاقات همکاران و اقدامات صورت گرفته، بررسی پتانسیل و ظرفیت های دانشگاه را از اهداف این بازدید عنوان کرد.

وی در ادامه، با بیان اینکه منطقه کاشان دوران سختی را پشت سر گذاشته است، اظهار داشت: این روند ادامه خواهد داشت و ما از تجارب دنیا اموختیم باید از کرونا درس بیاموزیم.

دکتر جان بابایی، با اشاره به اینکه ویروس کووید 19 از نظر ساختمانی شبیه ایدز، هپاتیت سی و سارس است، گفت: شاید تولید واکسن نیز به نتیجه نرسد.

وی، با اشاره به اهمیت رعایت پروتکل های بهداشتی، زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی افزود: متاسفانه تاوان بی مسئولیتی افرادی را می دهیم که تولید بیماری می کنند و هیچ برخوردی با آن ها نمی شود.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با بیان اینکه مصرف داروها هیچ کدام درمان قطعی برای این بیماری نیست، تصریح کرد: دنیا به اهمیت زدن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی رسیدند.

وی، با اشاره به اینکه ایران جزء معدود کشورهایی است که آمار مبتلایان به کووید 19 کاهش نیافته، ادامه داد: کادردرمان با تمام توان کار می کنند و کاری در دست آن ها نیست و وقتی بعد از 15 روز بیمار در بخش مراقبت های ویژه فوت می کند پرسنل درمان فکر می کنند زحماتشان به هدر رفته است.

دکتر جان بابایی اظهار داشت: کادر درمان فرسوده شده اند و ما باید در مقابل کرونا اقدام درست را انجام دهیم.

وی، وجود دانشگاه علوم پزشکی را در منطقه دارای اهمیت برشمرد و گفت: ساماندهی بیماری کووید 19 در این منطقه به خاطر وجود دانشگاه علوم پزشکی است و باید به توسعه و تقویت دانشگاه در قدم اول فکر کرد.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: باید افراد با مهارت بالا تربیت کنیم تا دروان سخت آموزش دیده باشند و نقطه ضعف نداشته باشند.

وی، همچنین در خصوص آموزش پرستاران، پزشکان عمومی، دستیاران، پرسنل اورژانس و ... حتی به صورت مجازی، بخش ها از نظر بیماران بدحال و غیر بدحال و تعداد نیرو، اهمیت تشخیص زودرس، بررسی و مطالعه پروتکل های درمانی، سطح بندی بخش های مراقبت های ویژه، ارتباط مدیران با پرسنل، رصد و پیگیری بیماران با شرایط عادی و ... سخنانی را بیان کرد.

ساعت : 8:0 -  روز  : شنبه  - 5 /  7 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :40