جلسه معارفه پزشکان متخصص جدیدالورود ضریب kبرگزار شد

جلسه معارفه پزشکان متخصص جدیدالورود ضریب kبا حضور رئیس دانشگاه، معاون و مدیر درمان و پزشکان متخصص جدیدالورود روز یکشنبه 20/7/99 در سالن شهداء برگزار شد.

دکتر مروجی رئیس دانشگاه در این جلسه، ضمن خیرمقدم به پزشکان متخصص جدیدالورود، به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در دانشگاه اشاره کرد و افزود: حضور نیروهای متخصص و متعهد در شرایط کنونی در مقابله با بحران کرونا به عنوان بازویی قدرتمند در کنار سایر تیم درمان بسیار باارزش و اثر بخش می باشد.

دکتر حاجی جعفری معاون درمان دانشگاه نیز در این نشست، ضمن معرفی پزشکان متخصص، در خصوص تامین نیازها و ترفیع مشکلات قول مساعد داد.

ساعت : 13:44 -  روز  : دو شنبه  - 21 /  7 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :40