دیدار مدیر اداره پرستاری دانشگاه و رییس و اعضای سازمان نظام پرستاری شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل با فرمانده کل سپاه ناحیه کاشان و فرمانده بسیج جامعه پزشکی

مدیر اداره پرستاری دانشگاه و رییس و اعضای سازمان نظام پرستاری شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل با فرمانده کل سپاه ناحیه کاشان و فرمانده بسیج جامعه پزشکی در روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۹/۹/۲۴ دیدار کردند.

به گزارش وب دا، سرهنگ اکبری فرمانده سپاه ناحیه کاشان در این دیدار، ضمن تبریک زاد روز ولات حضرت زینب (س) و روز پرستار و بیان سخنانی در باب عظمت این روز مبارک، بر لزوم تبلیغات گسترده در دو شهرستان با همکاری سایر نهادها و سازمانها بمنظور تقدیر از پرستاران مدافع سلامت تاکید کرد.

رییس اداره پرستاری و اعضای سازمان نظام پرستاری نیز در این دیدار برخی مشکلات در حوزه پرستاری را بیان کردند.

ساعت : 14:5 -  روز  : شنبه  - 29 /  9 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :88