معاون درمان دانشگاه در پیامی ولادت حضرت زینب (س) و گرامیداشت روز پرستار را تبریک گفت متن پیام بدین شرح است :

مدت زمانی است که پدیده جهانگیر بیماری کرونا تلفات جانی ، مالی و اجتماعی فراوانی را به جوامع تحمیل نموده است و کشور عزیزمان نیزاز این قائله مستثنی نمی باشد.

بی تردید در این شرایط حساس حضور یکایک همکاران حوزه بهداشت و درمان اعم از اساتید ، پزشکان ، پرستاران و کادر پرستاری، پرسنل فوریت های پزشکی ، پاراکلینیک و آزمایشگاه ، مدیران ، کارشناسان ، نیروهای خدمات ، کارکنان اداری و خیرین سلامت در عرصه مقابله با این بیماری بسیار چشمگیر و ستودنی است .

در این میان جهاد و از خود گذشتگی پرستاران به عنوان سربازان خط مقدمو مدافعان سلامت همچون مدال زرینی برسینه بهداشت و درمان در تاریخ این مرزو بوم به یادگار خواهد ماند و قطعا مردم و نسل آینده از وجود مجاهدان حوزه سلامت برخود خواهند بالید و قدردان زحمات خانواده های ایثارگران و مدافعان سلامت خواهند بود .

لذا برخود لازم می دانم ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و گرامیداشت روز پرستار از زحمات شبانه روزی کادر پرستاری که در این ایام محنت و سختی از آسایش خود وخانواده های معززشان چشم پوشیده و پروانه وار و ایثار گرانه دوش به دوش همدیگر به ارائه خدمت به بیماران پرداخته اند تقدیر و تشکر نمایم .

جان برکفانی که بدون هیچ چشم داشتی برای حفظ و ارتقای سلامت مردم عزیز خوش درخشیدند.

نامتان پرآوازه ، اجرتان با حضرت دوست و
شادی قرین لحظه لحظه زندگیتان باد.

ساعت : 14:12 -  روز  : شنبه  - 29 /  9 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :51