همزمان با سراسر کشور صورت گرفت:

تقدیر از پرستاران نمونه کشوری دانشگاه

همزمان با سراسر کشور، با حضور رئیس دانشگاه از پرستاران نمونه کشوری دانشگاه تقدیر شد.

رئیس دانشگاه در این مراسم، گفت: همراهی و ایثار گروه پرستاری در نظام سلامت کشور به خصوص در شرایط همه گیری ویروس کووید 19 شاهدی محکم از هدفمندی و تعهد این مجموعه دلسوز و فرهیخته می باشد و در ایران اسلامی جامعه پرستاری مبدّل به نیروی عظیمی گشته که مسئولیت پر ارزش خود را با انگیزه های الهی و تأسی به الگوی ارزشمند خویش به انجام می رساند.

دکتر سید علیرضا مروجی افزود: سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی صبر و استقامت، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، فرصت ارزشمندیست برای قدردانی از زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری که به حق یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت هستند.

لازم به ذکر است: مراسم گرامیداشت کشوری روز پرستار به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس جمهور و مقام عالی وزارت، معاون توسعه و پرستاری وزارت بهداشت، معاون درمان و توسعه دانشگاه، رئیس دانشکده پرستاری و مدیر اداره پرستاری در سالن شهدای ستاد مرکزی روز یکشنبه مورخ 30/9/99 برگزار شد.

ساعت : 9:16 -  روز  : چهار شنبه  - 3 /  10 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :112