جلسه شورای درمان دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای درمان دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین درمان و توسعه، مدیران بیمه های تامین اجتماعی، خدمات درمانی و نیروهای مسلح، روسا و مدیران بیمارستان های تابعه روز یکشنبه مورخ 14/10/99 در سالن شهدای ستاد دانشگاه تشکیل شد.

در این نشست مدیر اداره پرستاری دانشگاه در خصوص اجرای قانون بهره وری در دانشگاه و سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه در زمینه عملکرد مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گزارشی را ارائه کردند.

لازم به ذکر است: در این جلسه، در خصوص مشکلات بیمه ای مکاتبه شده توسط مراکز درمانی نیز تصمیماتی اتخاذ شد.

ساعت : 13:25 -  روز  : دو شنبه  - 15 /  10 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :31