جلسه شورای درمان دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای درمان دانشگاه روز یکشنبه مورخ 12/11/99 با حضور رئیس دانشگاه، معاونین درمان، توسعه مدیریت ومنابع و غذا و دارو، مدیران بیمه های تامین اجتماعی، خدمات درمانی و نیروهای مسلح، روسا و مدیران بیمارستان های تابعه در سالن شهدای ستاد مرکزی دانشگاه تشکیل شد.

در این نشست پس از ارائه گزارش وضعیت بیماری کووید19 در منطقه، گزارشی از نحوه تهیه و پرداخت بیمه ای ملزومات پزشکی کاشتنی توسط سرپرست مدیریت تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه ارائه گردید.

لازم به ذکر است: در پایان در خصوص مشکلات بیمه ای مکاتبه شده توسط مراکز درمانی و نامه های رسیده از وزارت متبوع بحث و تصمیماتی اتخاذ شد.

ساعت : 13:58 -  روز  : دو شنبه  - 13 /  11 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :61