شورای درمان دانشگاه برگزار شد

شورای درمان دانشگاه روز یکشنبه مورخ 26/11/99 با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان، مدیران بیمه های تامین اجتماعی، خدمات درمانی و نیروهای مسلح، روسا و مدیران بیمارستان های تابعه در سالن شهدای ستاد دانشگاه تشکیل شد.

در این نشست پس از ارائه گزارش وضعیت بیماری کووید-19 در منطقه و با توجه به گزارش های متعدد مبنی بر وجود ویروس جهش یافته انگلیسی کرونا در کشور، مقرر شد به منظور جلوگیری از ابتلا دستورالعمل های بهداشتی (استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و عدم حضور در تجمعات) در سطح جامعه اطلاع رسانی شود.

همچنین در ادامه گزارشی از هزینه ها و ارائه خدمات به بیماران مجهول الهویه توسط روسای مراکز درمانی ارائه شد.

لازم به ذکر است: در پایان در خصوص مشکلات بیمه ای مکاتبه شده توسط مراکز درمانی و نامه های رسیده از وزارت متبوع بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

ساعت : 8:41 -  روز  : چهار شنبه  - 29 /  11 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :17