پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت عید نوروز و سال جدید

معاون درمان دانشگاه فرا رسیدن عید نوروز و آغاز فصل بهار را به پرسنل،  تلاشگران و مدافعان حوزه سلامت دانشگاه تبریک گفت.

متن کامل این پیام تبریک بدین شرح است:

سالی گذشت که در کنار همه زیباییها با خیل عظیمی از دشواریها همراه بود. سالی که جهان و ایران با بحران قرن مواجه بود که شاید هرگز مانند آن را تجربه نکند. این سال را در حالی آغاز کردیم که همکاران عزیزی در کنارمان بودند که وجودشان مایه خیر و برکت بود و  اکنون همین سال را در حالی  به  پایان می‌بریم که آنها در قامت شهدای سلامت جای خالی شان  به یادگار است. این سال سخت در حال گذر است و اکنون در آستانه سال جدید که هنوز هم مبارزه ادامه دارد با کوله باری از تجربه‌ها،  پیشرفتها و تلاشها  امیدوارانه به آینده می‌اندیشیم و این روزها و شبهای سخت را تدبیر می‌کنیم.
آینده‌ای که قطعاً در کنار هم  با ایمان و پشتکاری که از یکدگیر شناختیم به شکست این دشمن منحوس خواهد انجامید و حالمان را به حال احسنی تبدیل خواهد کرد.

اینجانب ضمن تبریک این نوروز باستانی که نه تنها زمان زندگی دوباره طبیعت است  که منشا تحولی بزرگ در قلبها و تازه‌شدن دلهاست، برای تمامی مدافعان حوزه سلامت و تلاشگران حوزه درمان دانشگاه  آرزوی سلامتی و  موفقیت هر چه بیشتر داشته و امیدوارم در پناه خداوند بزرگ پیروز و سربلند باشید.

دکتر حاجی جعفری

معاون درمان دانشگاه

ساعت : 12:26 -  روز  : چهار شنبه  - 27 /  12 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :33