شورای درمان دانشگاه برگزار شد

شورای درمان دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین درمان و توسعه، مدیران بیمه های تامین اجتماعی، خدمات درمانی و نیروهای مسلح، روسا و مدیران بیمارستان های تابعه روز دوشنبه مورخ 25/12/99 در سالن شهید خدمت دکتر زارع ستاد دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این نشست پس از ارائه گزارش وضعیت بیماری کووید-19 در منطقه ، گزارشی از طرح سلامت نوروزی توسط دبیر این طرح ارائه گردید.

واحد اقتصاد درمان دانشگاه نیز در ادامه جلسه، گزارشی از عملکرد مراکز درمانی در سال 99 و سامانه های این واحد را ارائه کرد.

لازم به ذکر است: در پایان در خصوص مشکلات بیمه ای مکاتبه شده توسط مراکز درمانی و نامه های رسیده از وزارت متبوع بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

ساعت : 12:49 -  روز  : چهار شنبه  - 27 /  12 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :29