بازدید معاون درمان دانشگاه از مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات دانشگاه

معاون درمان دانشگاه از مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات دانشگاهEOC) ) بازدید کرد.

دکتر محمد حاجی جعفری در این بازدید، ضمن تشکر و تقدیر از پرسنل خدوم حوزه، نحوه ارایه خدمات ستاد نوروزی را بررسی کرد.

این گزارش حاکیست: روز ۲۹ اسفند یکی از روز های شلوغ فوریت های پزشکی کاشان و آران و بیدگل با ۴۲۲ تماس با مرکز، ۴۵ مورد ترافیکی، 108 اعزام، 78 انتقال بیماربه مراکز درمانی و ... بود.

لازم به ذکر است: ستاد خدمات نوروزی از ۲۵ اسفند تا ۱۴ فروردین فعال و ارایه خدمات بهداشتی درمانی را مدیریت می کند و این ستاد در مرکز EOCدانشگاه دایر می باشد.

ساعت : 8:11 -  روز  : شنبه  - 7 /  1 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :28