جلسه شورای درمان دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه شورای درمان دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین درمان و توسعه، مدیران بیمه های تامین اجتماعی و خدمات درمانی، روسا و مدیران بیمارستان های تابعه در سالن شهید خدمت دکتر زارع ستاد دانشگاه روز یکشنبه مورخ 15/1/1400 برگزار شد.

در این نشست، گزارش طرح سلامت نوروزی مطرح و وضعیت بیماری کووید-19 در منطقه ارائه و تاکید گردید با توجه به افزایش 81 درصدی پذیرش بیماران کرونایی در هفته دوم فروردین نسبت به هفته اول رعایت دستورالعمل های بهداشتی، حفظ فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک توسط شهروندان ضروری می باشد.

لازم به ذکر است: در پایان جلسه در خصوص مشکلات بیمه ای مکاتبه شده توسط مراکز درمانی و نامه های رسیده از وزارت متبوع بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

ساعت : 8:22 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  1 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :15