به مناسبت سال نو صورت گرفت:

به مناسبت سال جدید، رئیس دانشگاه به همراه تعدادی از مسئولین با پرسنل بیمارستان متینی کاشان دیدار کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی در این دیدارها، ضمن تبریک سال نو، از تلاش های پرسنل این بیمارستان در ایام کرونا و سال گذشته قدردانی کرد و با بیماران گفتگو و نحوه ارائه خدمات را جویا شد.

وی افزود: پرسنل حوزه سلامت همیشه در بحران ها خوش درخشیده اند که نمونه های آن را می توان در جنگ تحمیلی، سیل، زلزله و بحران کرونا دید.

دکتر مروجی، با اشاره به اینکه آنچه در این شرایط انتظار می‌رود، همدلی و همراهی با کادر بهداشت و درمان کشور است، تصریح کرد: با رعایت بسیاری از اصول و پروتکل های بهداشتی می‌توان با مدافعان سلامت همدلی کرد و با تقویت روحیه‌ای که به جامعه پزشکی می‌دهیم و رعایت اصول اولیه توصیه شده، می‌توانیم حمایت اصلی را با کاهش بار مراجعه و غم جامعه پزشکی انجام دهیم.

رئیس دانشگاه اظهار داشت: جامعه پزشکی مثل همیشه نشان داد که همواره در کنار طبابت، اخلاق هم مطرح است. کادر درمان نشان داد که نه فقط استاد علم، بلکه نماد اخلاق و تعهد و ایثار است. در مواقع سخت و ناگوار نیز پرسنل حوزه سلامت همواره در کنار مردم قرار دارند.

وی گفت: ایثار جامعه پزشکی در هشت سال دفاع مقدس نمودی از این حضور همیشگی جامعه پزشکی در شرایط سخت است. کادر بهداشت و درمان در حال حاضر نیز همان نقش را در درمان بیماران کووید ۱۹ بر عهده دارد که بارها مورد تشکر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) قرار گرفته است. کادر درمان نشان داده که بدون توجه به کمبودها و مشکلات، با تلاش شبانه روزی در خدمت مردم است.

ساعت : 8:27 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  1 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :26