اولین کمیته دانشگاهی مراقبت مرگ مادر باردار در سال1401 برگزار شد

اولین کمیته دانشگاهی مراقبت مرگ مادر باردار با حضور سرپرست دانشگاه، معاون درمان و سایر اعضاء در سالن شهید دکتر زارع روز دوشنبه مورخ 05/02/1401 برگزار گردید.

به گزارش وب دا، سرپرست دانشگاه در این کمیته، ضمن تاکید بر اجرای پروتکل ها و دستورالعمل های وزارت متبوع در خصوص عملیاتی شدن نظام مراقبت مادر باردار با کمک متخصصین و پرسنل مرتبط و کاهش موارد مرگ مادر باردار اشاره کرد.

معاون درمان دانشگاه نیز در این جلسه،گزارش مبسوطی از تعداد موارد بستری مادران پرخطر و مادران کووید 19در بیمارستان، مادران بستری در بخش مراقبت های ویژه و تعداد مادران فوت شده از موارد بستری در ICUرا ارائه داد.

لازم به ذکر است: مسئول مامایی دانشگاه در این نشست، در خصوص نظام مراقبت مادران، سناریو مرگ مادر فوت شده و گزارشی از نحوه ی عملکرد و اجرای فرایند ها توسط پرسنل مراکز جامع سلامت، مراکز خصوصی و بیمارستان های مرتبط با این مادر باردار را بیان نمود.

لازم به ذکر است: در این جلسه مصوباتی در خصوص کاهش مرگ و میر مادران و رساندن شاخص مرگ ومیر مادران به حد انتظار کشوری ارائه گردید.

ساعت : 9:47 -  روز  : شنبه  - 10 /  2 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :77