برگزاری امتحان احیاء پیشرفته نوزادان ویژه اعضای کمیته احیاء نوزاد و مربیان بیمارستانی

احیای نوزادان یکی از شایع ترین و مشکل ترین اقدامات در پزشکی است. متاسفانه اگر عملیات احیاء بدرستى انجام نشود نوزادان دچار عوارض عصبی، انواع معلولیت ها و حتى مرگ مى شوند.
با توجه به اهمیت احیاء نوزادان و به اسناد مصوبه کمیته دانشگاهی احیاء نوزاد در خصوص تشکیل کارگاه احیاء پیشرفته نوزادان برای مربیان بیمارستانی و اعضای کمیته دانشگاهی احیاء نوزاد، دو کارگاه آموزشی در مورخ 10-12 بهمن ماه و 17-19 بهمن ماه سال 1389 تشکیل گردید.
آزمون کارگاه احیاء پیشرفته نوزادان مورخ 2/5/90 ساعت 9 الی 12 صبح در دانشکده پرستاری و مامایی مخصوص اعضای کمیته احیاء نوزاد دانشگاه ومربیان بیمارستانی که توسط بیمارستان ها معرفی شده اند برگزار خواهد شد.

ساعت : 8:2 -  روز  : یکشنبه  - 19 /  4 / 1390 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :2330