شرکت مسئولین و کارشناسان دانشگاه در جلسه آموزشی " نسل سوم اعتباربخشی ملی بیمارستان ها" برگزار شده در قطب مرکزی کشور

در راستای اهمیت برنامه اعتبار بخشی ملی بیمارستانها جلسه آموزش قطب مرکزی با حضور دانشگاه های یزد، شهرکرد، اصفهان و کاشان روز شنبه مورخ 1/8/95 از ساعت 8 الی 18:30 در دانشگاه اصفهان برگزار گردید که در این جلسه اعضاء تیم ستادی اعتبار بخشی دانشگاه کاشان، مدیر، مترون و مسئول بهبود کیفیت از کلیه واحدهای تابعه، خصوصی و تأمین اجتماعی شرکت نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان در این جلسه مسئولین اداره اعتباربخشی وزارت متبوع ضمن یادآوری اهمیت موضوع و آموزش تغییرات ایجاد شده نسبت به دوره قبل بر توجه ویژه مسئولین بیمارستانها و پزشکان متخصص و ... تاکید نمودند و مقرر شد از 15 آذر ماه خودارزیابی بیمارستانها آغاز گردد.

ساعت : 9:31 -  روز  : دو شنبه  - 3 /  8 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :471