بزودی اولین جشن نفس در دانشگاه برگزار خواهد شد

اولین جلسه هماهنگی وبرنامه ریزی برگزاری جشن نفس با حضور معاون درمان وکارشناسان معاونت درمان دانشگاه روز سه شنبه مورخ 11/8/95 در معاونت درمان تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت، دکتر محمد حاجی جعفری معاون درمان در این جلسه به نقل از مدیرعامل انجمن اهدای اعضای ایرانیان گفت: روزانه 7 تا 10 نفر در کشور به دلیل نرسیدن عضو پیوندی فوت می‌کنند و این در حالی است که ما فقط از یک چهارم افراد مرگ مغزی در کشور استفاده می‌کنیم. وی ادامه داد:‌ این اقدام شایسته که فرهنگش فرهنگ ایثار است باید گسترش پیدا کند. سپس با توجه به اهمیت برگزاری این جشن جهت ترویج فرهنگ اهداء عضو در بین مردم جامعه وقدر دانی از خانواده های متوفی اهداء تاکید نمودند.

دراین جلسه اعضاء اجرایی جشن مشخص و مقرر شد ضمن تدوین برنامه عملیاتی جشن ، جلسه هماهنگی بعدی  روز شنبه 15 آبانماه با حضور کلیه اعضاء اجرایی برگزار گردد.

ساعت : 10:3 -  روز  : چهار شنبه  - 12 /  8 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :466