بازدید معاون درمان دانشگاه از آزمایشگاه مرجع سلامت دانشگاه

معاون درمان دانشگاه به همراه مدیر امور آزمایشگاه‌ها از آزمایشگاه مرجع سلامت دانشگاه بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاونت، دکتر محمد حاجی جعفری، معاون درمان دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات پرسنل آزمایشگاه بر اجرای کامل کنترل کیفی بخش‌های مختلف آزمایشگاه‌های خصوصی و دولتی تأکید نمودند و خواستار گسترش بیشتر فعالیت های نظارتی این آزمایشگاه شدند.

در این بازدید آقای دکتر حسن احترام سرپرست آزمایشگاه گزارشی از اجرای برنامه کنترل کیفی بخش‌های هماتولوژی، بیوشیمی، میکروب‌شناسی، هورمون شناسی، کنترل کیفی تجهیزات پایه را ارائه و گزارش آخرین وضعیت عملکردی آزمایشگاه‌های تحت پوشش دانشگاه را بیان نمودند.

ساعت : 7:54 -  روز  : پنج شنبه  - 13 /  8 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :527