برگزاری جلسه هماهنگی رابطین اعتباربخشی بیمارستانها

درراستای اجرای اعتباربخشی نسل سوم درسال1395،جلسه ای روز دوشنبه مورخ 13/10/95 وبا حضورکلیه رابطین بیمارستانهای دولتی،خصوصی وتامین اجتماعی در معاونت درمان برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت در این جلسه که با همت مسئول برنامه اعتباربخشی دانشگاه تشکیل شده بود تازه ترین اطلاعات درخصوص سنجه های اعتباربخشی مطرح وسپس موارد مربوط به هشت محور برنامه مذکور،ابهامات ونکات مهم در این زمینه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد روسای بیمارستانها و تیم مدیریت ارشد بیمارستان به کلیه مطالب، مصوبات و موارد مرتبط با بحث فوق جهت گزارش دهی به بازرسین تسلط و آگاهی کامل داشته باشند.

در پایان جلسه تاریخ خود ارزیابی نهایی بیمارستانها اعلام شد.

ساعت : 10:29 -  روز  : سه شنبه  - 14 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :247