شرایط فنی و اختصاصی مناقصه تهیه ،طبخ و توزیع غذای بیمارستانهای دانشگاه بررسی شد

با عنایت به تشکیل جلسات متعدد هماهنگی کارشناسان حوزه ستادی معاونت درمان ومسئولین تغذیه بیمارستانها جلسه ای روز شنبه مورخ 18/10/ 95 درخصوص بررسی شرایط فنی مناقصه تهیه مواد اولیه، طبخ و توزیع غذای بیمارستانهای دانشگاهی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت در این جلسه هریک از مسئولین تغذیه بیمارستانها به بیان نقطه نظرات خود درخصوص شرایط فنی مناقصه، افزایش رضایتمندی بیماران از کیفیت غذا با توجه به طبخ مرکزی در مرکز پخت مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی و شرایط انتقال ایمن غذا پرداختند.

در پایان مقرر گردید کارشناس تغذیه معاونت درمان در جهت اصلاح شرایط فنی و اختصاصی مناقصه جمع بندی از موارد ذکر شده توسط کارشناسان مسئول تغذیه بیمارستانها انجام داده و برای اقدامات بعدی به معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اعلام نماید.

ساعت : 8:35 -  روز  : چهار شنبه  - 22 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :34