اولین نشست بررسی و کارشناسی نقشه های معماری بیمارستان امام حسن (ع) برگزار شد

اولین نشست بررسی واظهار نظر در خصوص نقشه های معماری بیمارستان امام حسن (ع) شهرستان آران و بیدگل روز چهارشنبه مورخ 11/12/95 در محل معاونت درمان تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت، این نشست با حضور آقایان دکتر نیکخواه مشاور محترم ریاست دانشگاه، مهندس مژگانی سرپرست دفتر فنی دانشگاه ،مهندس اویسی نماینده دفتر فنی شبکه بهداشت ودرمان آران وبیدگل ومهندس هاشمی مشاور خیرین برگزار گردید.

در این جلسه پس از پس و گفتگو مقرر شد حداکثر تا پایان روز پنجشنبه مورخ 19/12/95 نقشه های بیمارستان مذکور بازبینی ونظرات کارشناسی حوزه درمان کتباً به مشاور ابلاغ شود.

ساعت : 13:46 -  روز  : دو شنبه  - 16 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :206