به منظور ارتقای توانمندی کارشناسان کنترل عفونت وایمنی بیمار:

کارگاه آموزشی استانداردهای الزامی بیمارستانهای دوستدار ایمنی بیمار برگزار شد

کارگاه آموزشی استانداردهای الزامی بیمارستانهای دوستدار ایمنی بیمار روز دوشنبه 22 خرداد ماه با حضور دو نفر از کارشناسان حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان استاد ومدیران، مترون ها وپرستاران هماهنگ کننده ایمنی بیمار وکنترل عفونت بیمارستانهای کاشان وآران وبیدگل تشکیل گردید.

در این جلسه استانداردهای الزامی بیمارستانهای دوستدار ایمنی بیمار در 5 حیطه حاکمیت ورهبری جلب مشارکت وتعامل با بیمار وجامعه- خدمات بالینی ایمنی ومبتنی بر شواهد محیط ایمن وآموزش مداوم مطرح گردید.پس از ارائه نظرات کارشناسان مدعو مقرر شد:
کارشناسان ایمنی بیمار وکنترل عفونت بیمارستانها ارزیابی داخلی ماهیانه بر اساس چک لیست های ارائه شده توسط وزارت متبوع را انجام دهند.

ساعت : 14:13 -  روز  : چهار شنبه  - 24 /  3 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :215