پیام تبریک معاون درمان به مناسبت روز پزشک

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ، طی پیامی روز پزشک را به جامعه پزشکی ، اساتید، اعضای هیأت علمی و پزشکان شاغل در دانشگاه تبریک گفت. متن پیام دکتر محمد حاجی جعفری به این شرح است:

یکم شهریور ماه زاد روز ابوعلی‌سینا، نویسنده کتاب قانون در طب، از نام‌آورترین حکما و فیلسوفان کهن مسلمان و ایرانی هست که شاید بتوان گفت در خاورزمین و در میان دانشگاهیان و دانشوران آن بسیار شناخته‌ شده‌تر و دارای جایگاهی ارجمندتر است؛ چرا که با تلاش پایان‌ناپذیر، همراه ذوق و استعداد سرشار خود توانست میراثی نیکو و استوار در زمینه‌های گوناگون دانش و اندیشه‌ورزی از خود به یادگار بگذارد و جهانیان را به شگفتی و شیفتگی وا دارد. میراثی که به ویژه در زمینه پزشکی و فلسفه، از آن بهره فراوان برده‌اند و می‌برند .عرض تبریک دارم به همکاران خوبم به مناسبت خجسته سالروز میلاد پزشک، حکیم و فیلسوف بزرگ، ابوعلی سینا.

همکاران دلسوز و متعهدی که در این مقطع پرچالش و پیرو ابلاغ مقام معظم رهبری، تولیت سلامت کشور به عنوان سند بالادستی نظام، به دست ما سپرده شده است، دم مسیحایی را ملازم اندیشه، علم و خرد خود ساخته اید، تا با همکاری و همدلی یکدیگر، سختی عبور از گردنه های دشوار توسعه، بیش از پیش با فراهم آوردن آرامش برای جامعه، تسهیل شود. امید که قدردان و قدرشناس نعمت بزرگ طبابت باشیم و باور کنیم دعای دردمندان در حق‌مان مستجاب خواهد شد.

روز پزشک را نه تنها به پزشکان و پیشه‌وران این راه که به همه مردم بزرگ ایران شادباش می‌گویم که بهره‌مند از پزشکانی نیکوسرشت و روشن‌روان هستند و می‌توانند درمان دردهای خویش را از ایشان بجویند و رنج خود را به دستان این بزرگوران بکاهند.

ساعت : 9:51 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :96